Gezocht: enthousiaste vrijwilligers!

š—šš—²š˜‡š—¼š—°š—µš˜: š—²š—»š˜š—µš—¼š˜‚š˜€š—¶š—®š˜€š˜š—² š˜ƒš—暝—¶š—·š˜„š—¶š—¹š—¹š—¶š—“š—²š—暝˜€ (šŸ­šŸ“+) š—¼š—ŗ š—¼š—»š˜€ š˜š—¼š—²š˜‡š—¶š—°š—µš˜š—µš—¼š˜‚š—±š—²š—暝˜€-š˜š—²š—®š—ŗ š˜š—² š˜ƒš—²š—暝˜€š˜š—²š—暝—øš—²š—»!

Word jij ook zo gelukkig van al die blije gezichten in de speeltuin? En heb je een paar keer per jaar een zaterdag of een vakantiedag over? Dan zoeken we jou! 

Een dag als toezichthouder ziet er ongeveer als volgt uit:

– Om 13:15 ben je aanwezig in de speeltuin om alvast alles gereed te maken. Je zorgt dat de zandbak open gaat, het springkussen omhoog gaat en dat de koffie en thee klaar staat.

– Om 13:30 openen de poorten voor bezoekers en hou je toezicht in de speeltuin. 

– Ondertussen verkoop je drinken en lekkers vanuit ons paviljoen. 

– Om 16:30 sluiten de poorten weer en leeg je de prullenbakken, maakt schoon, vult de voorraad aan en sluit alles weer af. 

Aanmelden kan alleen, maar als je graag met je partner, beste vriendin, buurman, moeder of een ander leuk persoon staat kan samen aanmelden ook. De eerste keer dat jullie samen toezicht gaan houden zal er een ervaren iemand bij zijn om jullie alles uit te leggen. Uiteraard is je kind(eren) meenemen geen probleem.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Stefanie Kooij via planning@kinderspeeltuin.com.