Paaseieren zoektocht!

Op zaterdag 11 april om 13:00 gaan we in de speeltuin paaseieren zoeken.
De kinderen worden hier 2 groepen ingedeeld:

A) 0 t/m 4 jaar
B) 5 t/m 12 jaar

De speeltuin is in 2 vlakken verdeeld waardoor de allerkleinste (met evt. begeleiding van ouders/verzorgers) ook de kans krijgen eitjes te vinden. Bij elke groep zijn gouden en zilveren eieren verstopt, wie deze vindt wint een speciale prijs! Omdat we natuurlijk niemand met lege handen laten gaan is er voor alle kinderen een klein prijsje en mogen ze de gevonden plastic eieren inruilen voor chocolade eieren of paasspekjes.

Om ervoor te zorgen dat we op tijd kunnen beginnen vragen we je uiterlijk om 13:00 aanwezig te zijn. Uiteraard is de speeltuin daarna gewoon geopend tot 16:30 dus jullie kunnen allemaal blijven spelen.

Kosten: €2,00 per kind. (Betaling bij aanvang) Opgeven voor woensdag 8 april bij Stefanie Kooij: planning@kinderspeeltuin.com of 06-29455631.

Alle kinderen uit Zevenbergschen Hoek en omliggende dorpen zijn van harte welkom!