Speeltuin seizoen 2021

Vanaf woensdag 3 maart openen we onze poorten weer! We zijn ook dit seizoen weer iedere woensdag en zaterdag geopend van 13.30 tot 16.30.

In de vakanties zijn we waarschijnlijk de meeste dagen geopend. De exacte openingsdata zullen nog gecommuniceerd worden via onze website en Facebookpagina.

Woensdag 3 maart en woensdag 7 april zijn er weer peuter/kleuter-ochtenden! We zijn dan geopend van 09:30 tot 12:15 voor alle peuters en kleuters t/m groep 2. We hanteren dan de normale entreeprijs van €1,50 en abonnementhouders zijn uiteraard ook van harte welkom.

Regels omtrent Covid-19

We vragen jullie om de volgende regels goed door te lezen en deze in achting te nemen bij het bezoeken van de speeltuin:

– Kom met 1 volwassenen per gezin, op deze manier kunnen we het aantal volwassenen zoveel mogelijk beperken zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

– Stuur kinderen die alleen kunnen komen zoveel mogelijk alleen.

– Ons paviljoen is alleen geopend voor bestellen en direct afhalen van consumpties via het raam. Betalen kan nog steeds alleen contant, dit zal contactloos gebeuren.

– De toiletten voor volwassenen, de invalidentoilet en de verschoningsruimte zijn tijdelijk niet toegankelijk.

– Houdt 1,5 meter afstand van andere volwassenen en onze vrijwilligers. Kinderen onder de 12 hoeven geen afstand te houden.

– Was regelmatig je handen.

– Blijf thuis als je klachten hebt.