Koningsdag 2023

Ook dit jaar heeft het Centraal Comité samen met de speeltuin een programma samengesteld. Aan de ouderen is ook gedacht, samen met de KBO en seniorenraad wordt een koningslunch aangeboden in de Zevensprong.

Maar zoals de titel al zegt zal tijdens de opening van Koningsdag, in samenwerking met de zomercarnaval, miss zomercarnaval 2023 bekend gemaakt worden.

De dag begint om 10.00 uur in de speeltuin. Daar wordt de dag geopend met het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus onder muzikale begeleiding van fanfare OKK en zal miss zomercarnaval 2023 ten tonele verschijnen.

Versierde fietsen optocht
Dit jaar houden we weer een versierde fietsen optocht. Iedereen met een fiets, step, skelter, kinder- en/of wandelwagen mag meerijden. Skeelers zijn niet welkom vanwege de verkeersveiligheid. Voor iedere deelnemer is er een leuke prijs. Miss zomercarnaval zal ook meerijden tijdens deze optocht met haar eigen versierde fiets.

De route is als volgt:
We vertrekken vanaf de speeltuin, Olavstraat, Hoofdstraat (langs St. Martinus alwaar de fanfare OKK muzikaal aanwezig zal zijn), Driehoefijzersstraat, de Wieken, Frisostraat, Plein 1940, Hoofdstraat (langs St. Martinus), Bloemendaalse Zeedijk en dan terug naar de speeltuin. De miss zomercarnaval zal de prijsuitreiking verrichten van de versierde fietsen optocht. De kinderen krijgen na afloop nog wat lekkers en kunnen natuurlijk nog spelen in de speeltuin.

Kindervrijmarkt
’s Middags is de speeltuin open en vanaf 14.00 uur is er weer een kindervrijmarkt. Dus haal de kasten leeg, neem een kleedje mee en kom lekker zitten in de speeltuin. Ook hebben we twee vrijwilligers gevonden die de kinderen vanaf 14.30 komen schminken. De kindervrijmarkt duurt tot 16.00 uur, de speeltuin blijft open tot 16.30 uur.

Tijdens het ochtendprogramma zullen de vrijwilligers van het Centraal Comité rondlopen met een collectebus. Omdat het organiseren van activiteiten duurder is geworden hopen we dat we op uw bijdrage mogen rekenen. Pinnen is niet mogelijk, breng dus contant geld mee. Bedankt voor uw bijdrage!